Acasă » REGIONAL » Moldova » Sorin Năcuță, locul doi pe lista PNL la alegerile parlamentare

Sorin Năcuță, locul doi pe lista PNL la alegerile parlamentare

Municipiul Pașcani va fi reprezentat de cel puțin un deputat în Parlamentul României. Vicepreședintele PNL, inginerul Sorin Năcuță, a reușit să obțină un loc eligibil pe listele organizației județene. În cursul zilei de ieri, Biroul Județean și Comitetul Director al Organizației PNL Iași au validat lista candidaților pentru Parlamentul României, listă în care pășcăneanul ocupă locul doi.

„Astăzi (ieri – n.r.), Biroul Județean și Comitetul Director al Organizației PNL Iași au validat lista candidaților pentru Parlamentul României. Ca o recunoaștere a rezultatelor bune la alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale, atât în Municipiul Pașcani, cât și în comunele din zona în care sunt coordonator, cu susținerea acestora și în special a lui Marius Pintilie, mi s-a oferit poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților. Această poziție onorantă se datorează în mare parte, primarilor și organizațiilor locale amintite mai sus și onestității conducerii actuale a organizației județene, al cărui președinte este Costel Alexe. Vă mulțumesc, prieteni!”, precizează Sorin Năcuță pe pagina sa de Facebook.

„În urma deciziei conducerii PNL Iași de astăzi, a fost finalizată lista pentru alegerile parlamentare. Echipa care va pleca în Parlamentul României din partea Partidului Național Liberal filiala Iași este una competentă, determinată, energică, cu oameni profesioniști, pregătiți să lupte pentru interesele și proiectele Iașului.

Viitorii mei colegi mei din Cameră și Senat și-au asumat că vom face echipă pentru Iași, alături de mine și de primarul Mihai Chirica. Parteneriatul nostru va fi dublat de sprijinul viitorilor noștri colegi parlamentari, al primarilor și al tuturor reprezentanților PNL din instituțiile centrale și locale.

Am propus ieșenilor cea mai bună și cea mai performantă listă pentru Parlament. Oameni a căror expertiză va fi esențială pentru fluidizarea cadrului legislativ din diferite domenii, dar care în același timp să aibă în vedere susținerea marilor proiecte locale și regionale.

Sunt ferm convins că fiecare dintre viitorii noștri colegi parlamentari vor reprezenta cu cinste Iașul în capitală și că nu îi vor dezamăgi pe cei care ne vor acorda votul pe data de 6 decembrie! Avem toate atuurile pentru ca, împreună, să dezvoltăm Iașul și România! Felicitări și mult succes”, a spus și Costel Alexe, președintele PNL Iași

Camera Deputaților:

  1. Alexandru MURARU
  2. Sorin NĂCUȚĂ
  3. Alexandru KOCSIS
  4. Liviu BULGARU
  5. Lucian RUSU
  6. Marius MINEA

Senat:

  1. Iulia SCÂNTEI
  2. Liviu BRĂTESCU
  3. Andrei CAZACU

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Tânăr din Ciohorăni reținut de polițiștii pășcăneni pentru conducerea unei mașini deși nu avea permis

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au ...