Acasă » REGIONAL » Moldova » Sorin Olariu a demisionat din Comisia de Urbanism din cauza președintelui PNL, Claudiu Bodoașcă
thomplast
Claudiu Bodoasca PNL

Sorin Olariu a demisionat din Comisia de Urbanism din cauza președintelui PNL, Claudiu Bodoașcă

Situație îngrijorătoare la nivel de conducere a municipalității. Consilierul local PMP, Sorin Olariu și-a dat demisia din funcția de membru a Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică motivând faptul că nu se poate lucra cu președintele de ședință pe activități specifice. Sorin Olariu  spune că liberalul Claudiu Bodoașcă este părtinitor și blochează cereri de interes public.

Claudiu Bodoașcă a explicat situația creată. Edilul spune că Sorin Olariu și-a dat demisia atunci când a fost pus să facă treabă. „Nu am blocat nici o cerere la Comisie. Nu am nimic cu domnul Olariu dar s-a supărat și și-a dat demisia când i-am zis să facă treabă”, a precizat printre altele Claudiu Bodoașcă.

„Nu știu care este nivelul de înțelegere a lui Bodoașcă (Claudiu Bodoașcă – n.r.) dar mai explic încă odată și poate înțelege. Atâta timp cât dumnealui este președinte al Comisiei de Urbanism nu pot face parte din această comisie. Blochează cereri venite din partea cetățenilor și a presei. Este părtinitor și nu pot accepta asta. Nu mai spun că sunt și de alte probleme pe care le știe dar nu le rezolvă”, a precizat Sorin Olariu, consilier local PMP.

În cele din urmă, s-a luat decizia ca Sorin Olariu să fie schimbat din funcția de membru al Comisiei de Urbanism cu membru în Comisia Economică. În locul lui a fost numit Ciprian Pintilie, membru PSD.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Costel Iosub Tatarusi - Jurnalul Regional

DOC | „Primăria mobilă” la Tătăruși. Funcționarii publici vin în sprijinul cetățenilor pentru colectarea taxelor și impozitelor. Bonificație de 10% pentru contribuabili

Conducerea Primăriei comunei Tătăruși a inițiat o procedură care vine în sprijinul cetățenilor ce doresc ...