Acasă » REGIONAL » Moldova » Sorin Olariu, candidat PMP Pașcani la funcția de deputat: „PMP Pașcani a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare!”

Sorin Olariu, candidat PMP Pașcani la funcția de deputat: „PMP Pașcani a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare!”

Candidatul PMP Pașcani la alegerile parlamentare Sorin Olariu este de părere că în această perioadă de criză sanitară este nevoie de noi membri în Parlamentul României. Cetățenii vor avea posibilitatea să ia o decizie în acest sens în 6 decembrie, atunci când sunt programate Alegerile parlamentare.
„PMP Pașcani a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare! Într-o perioadă marcată de o criză sanitară şi dificilă din punct de vedere economic, alegerile trebuie să aibă ca rezultat un nou Parlament, cu oameni responsabili şi conştienţi de ceea ce se întâmplă în jur, care să aibă ca principal scop scoaterea României din aceste momente dificile. Pe scurt, un Parlament care să lucreze în interesul românilor”, precizează Sorin Olariu, candidat pentru funcția de deputat din partea PMP Pașcani.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pașaportul Covid -19 pentru zborul cu avionul. Cum arată documentul

Companiile aeriene își doresc ca, din luna martie 2021, zborul cu avionul să fie posibil ...