Acasă » Administratie » Spații verzi în reabilitare la Pașcani. Sunt vizate zona Poligon și scuarul de pe strada Ștefan cel Mare
pmp

Spații verzi în reabilitare la Pașcani. Sunt vizate zona Poligon și scuarul de pe strada Ștefan cel Mare

Lucrătorii Compartimentului Sere și Spații Verzi din cadrul Primăriei Pașcani lucrează în aceste zile la reabilitarea spațiilor verzi din zona Poligon cât și scuarul din fața Oficiului Poștal nr. 1. din deal.

Viceprimarul Cristian Rățoi a declarat faptul că brazii din centru s-au uscat din cauza condițiilor climatologice nefavorabile astfel că ei au fost tăiați și înlocuiți cu alți pomi. De asemenea, spune acesta, urmează a fi plantate flori și pietre ornamentale pentru înfrumusețarea zonei.

Legat de zona poligon, la fel au fost plantați copaci, specie tei, urmând ca în viitorul apropiat să se înființeze trotuare și să se planteze flori. Rățoi spune că va discuta cu cei de la Serviciul de Gospodărie Comunală să reabiliteze mobilierul stradal din zonă, înființat de către cei de la Impark Zone.

„Am început să plantăm copaci achiziționați în acest an în zona poligon. Cineva m-a întrebat de ce i-am pus așa departe de stradă și am explicat că în viziunea mea trebuie să fie amenajat trotuare, bănci și flori. Vom face un proiect cu inginerul peisagist din primărie și vom amenaja zona să fie mai atractivă. Vom reabilita și mobilierul făcut de către cei de la Impark Zone”, a spus viceprimarul Rățoi.

„Din cauza condițiilor climatice, brazii din scuarul din fața Poștei deal s-au uscat. Au fost tăiați și în locul celor trei brazi au fost puși trei tei. Vom înlocui ce este uscat și vom amenaja și zona respectivă cu flori. Vom pune pietre ornamentale, facem ceva frumos mai ales că scuarul respectiv se află în zona de centru a orașului”, a declarat Cristian Rățoi pe situația lucrărilor din strada Ștefan cel Mare, vizavi de Oficiul Poștal nr. 1.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...