Acasă » Administratie » Sponsorizări pentru ca activitățile cultural-artistice din luna decembrie să aibă loc la Moțca

Sponsorizări pentru ca activitățile cultural-artistice din luna decembrie să aibă loc la Moțca

Primarul comuni Moțca, Constantin Serioja Hobincă a fost nevoit să apeleze în acest an la sponsori pentru ca activitățile prilejuite lunii decembrie să aibă loc. Asta din cauza Ordonanței nr. 90/27.10.2023 care impun primăriilor restricții privind cheltuielile de sărbători.
Potrivit acestuia și în acest an vor avea loc activitățile precum „Festival de Datini și Obiceiuri de An Nou”, „NUNTA DE AUR” sau „CENTENAR 2023”.
„Urmare a restricțiilor impuse de Ordonanta nr 90/27.10.23 am fost nevoiți să apelăm la sponsori pentru buna desfășurare a evenimentelor lunii decembrie devenite tradiționale deja pentru a fi organizate de către administrația publică locală, printre care:
– Pomul de Crăciun, constând în pachete cu dulciuri pentru 640 de copii din școlile și grădinițele din comuna Moțca, care vor fi predate până pe 19.12.2023 conducerii școlii pentru a fi distribuite până pe 22.12.2023.
MULTUMIM MULT firmei KOSAROM din Pașcani care a sponsorizat cu toată suma necesară acestui obiectiv.
– Festival de Datini și Obiceiuri de An Nou de pe 31.12.2023 din Curtea Căminului Cultural Moțca ce va începe de la ora 12,00.
– NUNTA DE AUR de pe 27.12.2023, ora 13,00, unde cele 14 familii care în cursul anului 2023 au împlinit 50 de ani de la căsătorie, adică au fost căsătoriți în anul 1973.
– CENTENAR 2023 în care vom felicita pe domnul OJICA VASILE, veteran de război, care împlinește 100 de ani de viață pe 22.12.2023.
Mulțumim și celorlalte firme care au făcut sponsorizări și fără de care nu ar fi fost posibilă organizarea acestor evenimente:
DAROCONSTRUCT,
MOLDCARPATI,
SIMMAR,
LORIMER,
TV SAT,
BCC,
POPAS MOȚCA.
Sponsorilor le doresc un an mai bun în anul ce vine, cifra de afaceri și profit mai mare … iar pe viitor să le păstreze Dumnezeu obiceiul de a sponsoriza u.a.t.-ul pe teritoriul căreia și comunitatea cu care își desfășoară activitățile economice.
DOAMNE-AJUTĂ!+”, a precizat primarul comunei Moțca, Constantin Serioja Hobincă într-o postare pe rețelele de socializare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...