Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Ștefan Bănică Junior despre venirea pe lume a celui de-al treilea său copil. „Sunt copleșit și nerăbdător”
nomad

Ștefan Bănică Junior despre venirea pe lume a celui de-al treilea său copil. „Sunt copleșit și nerăbdător”

Ștefan Bănică Junior a mărturisit că este emoționat și nerăbdător să-l cunoscă pe cel de-al treilea copil al său. Actuala sa parteneră de viaă, Lavinia Pîrva, este însărcinată.

Ștefan Bănică Junior a acordat un intervoiu pentru Libertatea pentru femei, în care a vorbit despre venirea pe lume a celui fde-al treilea lor copil. „Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător”, a declarat el. „Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit. Singurul om care lipsește din acest tablou este tatăl meu, dar știu că e cu mine, de acolo, de unde e”, a mai spus Ștefan Bănică Junior. Artistul a spus și care a fost cel mai frumos lucru pe care i l-au spus copiii săi până acum: „Tati, te iubesc!”.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta. În prezent, Ștefan Bănică este însurat cu cântăreața Lavinia Pîrva, cei doi urmând să devină părinți anul acesta.

Sursa www.libertatea.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

BRIGITTE L-A RECLAMAT LA POLIȚIE PE FIUL EI CĂ I-A FURAT MAȘINA. ADOLESCENTUL AR FI FOST SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE ȘI…

! Brigitte Sfăt l-a reclamat la Poliție pe fiul ei că i-a furat mașina. Adolescentul ...