Acasă » REGIONAL » Pascani » Strandul municipal a fost deschis. De aceasta data autoritatile au reusit sa umple si bazinul cu apa
pmp

Strandul municipal a fost deschis. De aceasta data autoritatile au reusit sa umple si bazinul cu apa

Pascanenii nu mai sunt nevoiti sa-si riste viata scaldandu-se in raul Siret si pot sa se racoreasca in strandul municipal. Desi a fost deschis inca de sambata, cetatenii nu au putut sa se bucure de apa in bazin. Acum, lucrarile de reabilitare in zona de agrement au fost finalizate, cel putin asa sustin cei de la Primarie.

Un consilier local a atras atentita ca s-a facut risipa de bani la strand deoarece reabilitarea dorita a fost facuta in bataie de joc. Spre exemplu Sorin Olariu, consilier PMP, a precizat faptul ca lemnul amenajat in apropierea bazinului a fost vopsit aiurea. Edilul local a recomandat celor de la Primaria Pascani sa faca o analiza in acea zona.
In alta ordine de idei, strandul municipal a fost deschis iar pascanenii se pot bucura de el in fiecare zi incepand cu ora 10.00 si pana la ora 20.00, cu exceptia zilei de luni cand va fi deschis de la ora 12.00. Preturile nu au fost schimbate, ramanand la aceeasi valoare ca in anii trecuti.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...