Acasă » REGIONAL » Moldova » Studiu de fezabilitate pentru realizarea unui sens giratoriu în intersecția de la Kaufland
nomad

Studiu de fezabilitate pentru realizarea unui sens giratoriu în intersecția de la Kaufland

Membrii Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației în Municipiul Pașcani, întruniți astăzi în ședință, au luat decizia de a realiza un studiu de fezabilitate privind amenajarea unui sens giratoriu la intersecția Kaufland.

”In cadrul Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației în Municipiul Pascani s-a aprobat astăzi, 05 Decembrie întocmirea unui studiu de fezabilitate privind amenajarea unui sens giratoriu la intersecția Kaufland. Discuțiile au fost purtate in sedinta convocată unde au participat toti membrii comisiei, conform HCL 176/2019. Este un prim pas si administrația locală dorește ca circulația în acea zonă sa fie fluidizarea si mai ales sa fie cat mai putine incidente rutiere. Asa cum a precizat si seful Biroului Rutier Pașcani, domnul Daniel Varlan, acțiunea este una de durata pentru ca sunt pasi importanți de făcut si nu tine numai de Comisia Rutieră sau de administrația locală.
Din Comisie fac parte: viceprimarul Gabriela Nedelcu, consilierii locali Codrin Toma, Eduard Conache, Marius Pintilie, șefii Serviciilor si Compartimentelor din cadrul Primăriei Pașcani Leahu Vasile si Stefan Popa, de la Poliția Locală Vasile Avasiloaiei si Isache Petrică, de la Biroul Rutier Pașcani Daniel Varlan”, precizează reprezentanții Primăriei Pașcani. 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Malul lacului Peștișorul, în consolidare. Începe reabilitarea bazinului

Lacul Peștișorul intră în consolidare. Conducerea Primăriei a anunțat faptul că prin Serviciul de Gospodărie ...