Acasă » REGIONAL » Iasi » Tânăr împușcat în față, la Carrefour ERA. Polițiștii scotocesc Iașul după agresor
nomad

Tânăr împușcat în față, la Carrefour ERA. Polițiștii scotocesc Iașul după agresor

Început de an cu împușcături la Iași pe motiv de gelozie, informează ziaruldeiași.ro. Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat aseară în parcarea de la Carrefour de un rival în dragoste. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21.10 de către o tânără care reclama faptul că actualul ei iubit a fost împușcat în față de către fostul prieten. Împușcăturile au avut loc în fața intrării din complex, în momentul în care cei doi iubiți au ieșit și se deplasau către autoturismul lor.

În acel moment, agresorul ar fi coborât dintr-un autoturism Alfa Romeo negru și s-a luat la harță cu cei doi iubiți. Fostul și actualul s-au împins inițial, apoi tânărul cu Alfa Romeo a scos un pistol cu bile și l-a împușcat de mai multe ori pe celălalt.

Proiectilele au lovit victima în față și în abdomen, provocându-i acestuia o sângerare puternică. Tânărul a refuzat transportul la spital cu ambulanta sosită la locul intervenției.

Politiștii îl căutau aseară pe agresor și au deschis un dosar penal.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rețea uriașă de trafic de migranți descoperită în România prin operațiunea Great Expectations. Sumele plătite pentru un drum în Europa

Poliţiştii de frontieră și DIICOT au identificat un grup organizat specializat în trafic de migranţi, grupa ...