Acasă » REGIONAL » Harlau » Tanara retinuta de politisti. A fugit de la locul accidentului, dupa ce a lovit cu masina un barbat

Tanara retinuta de politisti. A fugit de la locul accidentului, dupa ce a lovit cu masina un barbat

La data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hîrlău au reținut o tânără de 27 de ani, din orașul Hîrlău, bănuită de comiterea infracțiunilor de ”ucidere din culpă’’, ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia’’ şi ”instigare la mărturie mincinoasă”.

Astfel, la data de 14 februarie a.c., în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 281, pe raza localităţii Scobinţi, ar fi acroșat un bărbat de 51 ani, care s-ar fi deplasat din sensul opus de mers. Victima a decedat în urma leziunilor suferite.
De asemenea, tânăra ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi fără a sesiza evenimentul rutier.
Totodată, aceasta ar fi zădărnicit aflarea adevărului şi ar fi instigat un martor pentru a face afirmaţii mincinoase, în faţa organelor de urmărire penală.
Înbaza probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca la data de 5 mai a.c. să fie prezentată Parchetului de pe lîngă Judecătoria Hîrlău cu propuneri legale.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...