Acasă » REGIONAL » Pascani » SHARE | Tanarul injunghiat zilele trecute la un local din Pascani, in stare grava. Are nevoie de donatori!
pmp

SHARE | Tanarul injunghiat zilele trecute la un local din Pascani, in stare grava. Are nevoie de donatori!

Apel pe retelele de socializare pentru tanarul de 26 de ani care in urma cu aproximativ doua zile a fost injunghiat cu un briceag de un amic la o terasa din Pascani. Victima Marian Grigore (foto facebook.com) a suferit doua interventii chirurgicale si are nevoie de sange. Prietenii acestuia a cerut sprijin pe facebook pentru ca viata acestuia sa fie salvata. „Marian are nevoie de noi! Are nevoie urgentă de sânge, grupa A2, dar poate dona ORICINE! Pentru cei ce vor să ajute, donațiile de sânge se fac la Spitalul Sfântul Spiridon Iasi, cu precizarea că sângele donat este pentru Grigore Marian. Share, va rog!”, precizeaza Constantin Vorobăț pe facebook.

Citeste si: Tanar injunghiat in abdomen de catre un amic. Grozavia a avut loc la terasa unui bar din Pascani

De mentionat faptul ca in timpul interventiei chirurgicale la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani medicii au avut nevoie de sange pentru pacient. Astfel ca a fost necesar ca cei de pe ambulanta sa faca drumuri la spitalele din Iasi pentru salvarea tanarului.

Amintim faptul ca Sorin Olariu, consilier local PMP a initiat un proiect de hotarare pentru ca la Pascani, cu sprijinul Primariei, sa se realizeze un punct de recoltare a sangelui. Initiativa acestuia a fost blocata de catre consilierii PSD Pascani din diferite motive.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Parcul industrial Pașcani, la intersecția autostrăzilor A7 și A8, va fi proiectat de grupului Goldbach

Proiectarea parcului industrial de la Pașcani ar putea începe în toamna acestui an. Administrația județeană ...