Acasă » EVENIMENT » Târgu Frumos | Nu a mai rezistat câteva zile fără să se urce la volan. Surprins în trafic deși permisul era suspendat

Târgu Frumos | Nu a mai rezistat câteva zile fără să se urce la volan. Surprins în trafic deși permisul era suspendat

Un conducător auto din Târgu Frumos a avut ghinionul de a da nas în nas cu polițiștii în timp ce conducea o autoutilitară. Bărbatul a avut permisul suspendat până la data de 29 noiembrie. Ieri, acesta a luat decizia de a nu mai aștepta câteva zile și s-a aventurat la volan în trafic. Numai că a fost tras pe dreapta de către polițiștii rutieri.

„Polițiștii rutieri de la Tg. Frumos efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Astfel, la data de 23 noiembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, din orașul Tg. Frumos care a condus o autoutilitară pe raza orașului, deși ar avea dreptul de a conduce auto suspendat până la data de 29.11.2022.

În momentul în care i s-au solicitat documentele pentru control, acesta a precizat că nu le are asupra sa. Cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale care se impun”, precizează agenții de poliție.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Legenda mai puțin povestită a lui Moș Nicolae

De numele Sfântului Nicolae sunt legate mai multe poveşti creştine. Legenda lui Moș Nicolae vorbeşte ...