Acasă » EVENIMENT » Târgul de Crăciun de la Tătăruși a fost deschis. Cei prezenți l-au întâmpinat pe Moșul iar Ducu Bertzi i-a încântat cu colinde VIDEO

Târgul de Crăciun de la Tătăruși a fost deschis. Cei prezenți l-au întâmpinat pe Moșul iar Ducu Bertzi i-a încântat cu colinde VIDEO

Deschiderea Târgului de Crăciun din comuna Tătăruși a fost un eveniment așteptat nu doar de locuitorii din Tătăruși, ci și de cetățenii din localitățile învecinate. În mod tradițional, evenimentul s-a desfășurat sâmbătă seara, începând cu ora 16:30 în fața Căminului Cultural „Alexandru Vasiliu”.  An de an, acest eveniment reprezintă un moment special în care comunitatea se adună pentru a sărbători spiritul festiv al sărbătorilor de iarnă.

Luminițele festive au fost aprinse după o numărătoare inversă și Moș Crăciun nu a întârziat să apară.

Bucuria copiilor prezenți în această zi specială era evidentă la vederea lui Moș Crăciun și colindători care le-au încântat urechile cu cântecele lor specifice acestei perioade frumoase. În plus, surpriza serii a fost momentul artistic susţinut chiar de îndrăgitul artist Ducu Bertzi.

Participanții la târg s-au putut relaxa alături de figurinele specifice acestei perioade amplasate în centru iar cei înfrigurați au degustat băuturi calde precum vin fiert sau ceai. Au putut savura și deliciile pregătite în cadrul căsuțelor special amenajate.

Atmosfera plină de bucurie și căldură umană ce caracterizează acest târg anual ne amintește mereu că magia sărbătorilor poate readuce lumină în sufletele noastre și ne poate uni într-un singur gând al bucuriei și generozității.

Mai multe puteți urmări accesând evenimentul VIDEO AICI:

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...