Acasă » REGIONAL » Moldova » Tatăl lui Khabib a intrat în comă, iar McGregor, după ce s-a jignit cu rusul toată săptămâna, a surprins pe toată lumea
nomad

Tatăl lui Khabib a intrat în comă, iar McGregor, după ce s-a jignit cu rusul toată săptămâna, a surprins pe toată lumea

Khabib Nurmagomedov și Connor McGregor s-au jignit și și-au aruncat cuvinte oribile toată săptămâna pe Twitter, însă irlandezul a surprins pe toată lumea după ce a aflat că tatăl rusului, Abdulmanap Nurmagomedov a intrat în comă.

Se pare că tatăl lui Khabib, cel care l-a antrenat pe luptătorul rus până acum, se luptă pentru viața sa într-un spital din Moscova, după ce a suferit complicații cauzate de pneumonie.

McGregor a dat dovadă de fair-play și atransmis un mesaj superb pentru Abdulmanap Nurmagomedov:

“Mă rog pentru însănătoșirea lui Abdulmanap Nurmagomedov. Este un om care a format mai mulți campioni mondiali decât am putea vreodată ști, în mai multe tipuri de luptă.

Este un adevărat geniu al artelor marțiale! Sunt foarte trist să aud despre aceste vești în seara asta. Să ne rugăm pentru familia Nurmagomedov în această perioadă”, a fost mesajul transmis de Connor McGregor pe Twitter.

Khabib l-a învins pe Connor McGregor la UFC 229

 Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului de la UFC 229, însă ceea ce a urmat a fost greu de imaginat. După ce şi-a făcut adversarul să cedeze, rusul a sărit din cuscă direct în public pentru a se bate cu unul dintre antrenorii irlandezului, apoi McGregor a fost atacat de unul dintre antrenorii lui Nurmagomedov, mai mult de 10 persoane lovindu-se cu bestialitate lângă cușcă.

Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.

Rusul şi-a pierdut cumpătul şi, imediat, a sărit din cuşcă pentru a se lua la bătaie cu oamenii din staff-ul lui McGregor. În tot acest timp, adversarul său a privit din cuşcă desfăşurarea evenimentelor, nedorind să le amplifice.

În tot acest timp, unul dintre antrenorii lui Nurmagedov a intrat în cuşcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, declanşând o adevărată bătaie generală. A fost nevoia de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele.

La final, președintele UFC, Dana White, nici nu a vrut să îi pună centura pe umar lui Khabib, spunându-i acestuia că acest lucru ar putea duce la probleme în arena din Las Vegas. Rusul şi-a păstrat, astfel, titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, cea mai importantă ligă profesionistă de arte marţiale mixte (MMA). Luptătorul rus, în vârstă de 30 de ani, a obţinut cu această ocazie a 27-a victorie din tot atâtea meciuri.

Pentru McGregor, în schimb, aceasta este a patra înfrângere din carieră după aproape doi ani de la ultimul său meci susţinut în MMA. Vezi mai multe pe DIGI24.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un alt șofer din Târgu Frumos prins fără permis la volan

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au oprit pentru ...