Acasă » Administratie » TAXE și IMPOZITE mai mici de la anul la Pașcani – propunerea PSD
pmp
www.jurnalulregional.ro

TAXE și IMPOZITE mai mici de la anul la Pașcani – propunerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat – Organizația Pașcani a depus la Registratura Primăriei un proiect de hotărâre pentru diminuarea taxelor și impozitelor locale majorate anul trecut de către primarul Marius Pintilie alături de colegul de alianță viceprimarul Cristian Rățoi.

Dumitru Pantazi, inițiatorul proiectului, dorește să reducă dările pășcănenilor către bugetul local la minimul posibil. Asta deoarece, spune social democratul, pășcănenii nu trebuie să suporte faptul că actualul primar nu a fost în stare să atragă fonduri la bugetul local din surse externe cum ar fi: Guvernul României sau fonduri europene.

În altă ordine de idei, Dumitru Pantazi alături de consilierii PSD doresc să se revină la nivelul taxelor și impozitelor locale dinainte de majorarea făcută de actuala conducere PNL și PRO România. Marius Pintilie a spus că este necesar ca pășcănenii să scoată mai mult din buzunare pentru taxe și impozite dacă vor investiții în municipiu. Decizia a fost aspru criticată atât atunci, la vremea votării majorării cât și acum de către cei din opoziție. Dumitru Pantazi a spus că primarul trebuie să alerge să caute fonduri și să atragă bani la bugetul local de la Bugetul de Stat sau din alte părți, nu să stea în birou și să-i pună pe pășcăneni să plătească pentru neputința sa.

Mai mult, Marius Pintilie a spus că această creștere este necesară pentru reabilitarea lacului Peștișorul însă acum vrea să îndatoreze municipalitatea cu suma de 25.000 000 lei pentru acest obiectiv. Rămâne de văzut dacă solicitarea pesedeului va fi introdusă pe ordinea de zi pentru a fi supusă spre analiză și aprobare de către actuala conducere.

Mai multe detalii despre taxele propuse urmăriți în documentele de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...