Acasă » Administratie » Tensiune maximă într-o localitate din judeţ între consilierii USR PLUS şi cei ai PNL

Tensiune maximă într-o localitate din judeţ între consilierii USR PLUS şi cei ai PNL

Ștefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS în Consiliul Județean, reclamă faptul că consilierii PNL Mircești sabotează şedintele de CL din comună. El a trimis presei un comunicat în care se plânge de situaţia ivită în localitatea mai sus amintită. Mai jos redăm comunicatul integral.

 “Joi, 07.01.2020, consilierii PNL Mircești au continuat să saboteze ședințele de Consiliu Local, lipsind pentru a două oară consecutiv nemotivat de la acestea. Este un act de iresponsabilitate crasă din partea aleșilor locali PNL! Lipsa acestora de la ședințe duce la neîndeplinirea cvorumului, iar acest lucru blochează proiectele primarului USR PLUS de dezvoltare a comunei.

În ședința programată în data de 7 ianuarie, se avea în vedere aprobarea anexelor necesare cu scopul obținerii unei finanțări de 77.000 euro pentru materiale sanitare, destinate unității de învățământ Vasile Alecsandri. Lipsa consilierilor PNL de la această ședința face că obținerea finanțării acestui proiect să fie pusă sub semnul întrebării.

“Interesele cetățenilor trebuie să primeze, iar aleșii locali ai PNL trebuie să înțeleagă că acțiunile domniilor lor duc la sabotarea în mod direct a cetățenilor! Țin amintesc și faptul că, în urmă cu aproximativ o luna de zile, la alocarea celor de 876 milioane de lei din fondul de rezervă bugetară, primăriei Mircești nu i s-a alocat niciun leu din acest fond, celelalte două primarii cu primari USR PLUS, Rediu, respectiv Movileni, primind sume insignifiante, raportat la sumele alocate U.A.T urilor conduse de către primari PNL. Aceste acțiuni sunt condamnabile, iar aleșii PNL ar trebui să trateze lucrurile cu responsabilitate, să-și îndeplinească datoria morală pe care o au față de cetățeni și să nu uite că au un jurământ făcut față de aceștia”, declară Ștefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS în Consiliul Județean”, se arată într-un comunicat remis presei.
Sursa: Ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DOC | Propuneri aduse la „Lista de investiții” a bugetului pășcănean de către consilierul local PMP Sorin Olariu. Iată ce proiecte vizează

Au început să fie făcute propuneri pentru „Lista de investiții” pe anul 2021 la Bugetul ...