Acasă » LIFESTYLE » Top 3 fructe care îngrașă cel mai mult. Nutriționist: ”Căpșunile sunt prietenoase cu silueta” 
pmp

Top 3 fructe care îngrașă cel mai mult. Nutriționist: ”Căpșunile sunt prietenoase cu silueta” 

Nutriționista Mihaela Bilic a făcut o serie de recomandări pentru cei care țin la silueta lor.

Ea a vorbit despre fructele care îngrașă, menționând în top trei cireșele, pepenii și strugurii. Bilic a precizat că este importantă, evident, și cantitatea pe care o mâncăm.

”Cărțile de nutriție nu se modifică așa rapid precum ingineria genetică și tot ce înseamnă industria alimentară. Nu mai există cireșe nedulci, fără gust. Cireșele într-un top al fructelor care îngrașă, cireșele sunt în top trei, alături de pepeni și struguri.

Pepenele roșu îngrașă foarte tare. Noi avem și o problemă de cantitate. Poate nu ne-ar îngrășa atât de tare dacă ar fi mai scumpe și ar trebui să mâncăm puțin.

Avem această lipsă de limită când vine vorba de fructe. Fructoza nu crește glicemia. Au diabeticii voie să mănânce fructoză pentru că nu le crește glicemia, dar nu e pentru că nu îngrașă. Are tot patru calorii pe gram, ca și zahărul.

Din păcate însă nu putem să consumăm fructoză prin efort fizic. Nicio celulă nu funcționează cu fructoză. Dacă depășim 10 grame de fructoză într-o zi, ficatul nu are ce să facă cu ea și o transformă în grăsime”, a declarat Mihaela Bilic la ”Doctor de Bine”.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...