Acasă » CULTURAL » Topul celor mai demonici bărbați din istorie. Vlad Țepeș se află printre ei
thomplast

Topul celor mai demonici bărbați din istorie. Vlad Țepeș se află printre ei

Un top inedit îl situează pe Vlad Țepeș pe locul 4. Cineva s-a gândit să facă un clasament al celor mai răi oameni din toate timpurile. Noutatea vine din faptul că poziţiile au fost ocupate nu în funcţie de crimele pe care demonicii le-au făcut, ci în funcţie de brutalitatea acțiunilor lor.

Topul celor mai demonici bărbaţi din istorie poate fi consultat aici. Pe primul loc se află Iosif Stalin, acuzat de moartea a zeci de miloane de oameni (între 10-60).

Stalin este urmat de Adolf Hitler, acuzat la rândul lui de uciderea a circa 6 milioane de evrei şi alte câteva zeci de milioane de oameni din motive rasiale.

Pe locul al treilea se află Ivan cel Groaznic, celebru pentru brutalitatea cu care a ucis oameni, inclusiv pe propriul său fiu. Ivan cel Groaznic este primul conducător al Rusiei care s-a intitulat ţar.

Şi în sfârşit, pe locul al patrulea al clasamentului demonicilor se află domnitorul român Vlad Ţepeş, sursa de inspiraţie pentru Dracula. Realizatorii topului nu uită să menţioneze că în România Vlad Ţepeş este considerat un prinţ cu simţ al dreptăţii. Este cunoscut pentru pedepsele pe care le aplica supuşilor săi şi inamicilor. Sursa: romaniatv.net

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Liderul ADN Pașcani, Dragoș Ionescu, prezent la Adunarea Generală a Organizațiilor

Eveniment politic important pentru Organizația Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN). De câteva ore a început ...