Acasă » REGIONAL » Pascani » Tractor nou la Primaria din Todiresti. Urmeaza un buldoexcavator
pmp

Tractor nou la Primaria din Todiresti. Urmeaza un buldoexcavator

Primaria comunei Todiresti a achizitionat recent un tractor nou- nout. Potrivit primarului Ovidiu Droanca, tractorul va usura activitatea personalului din cadrul Serviciului Administrativ Gospodaresc. Mai mult, edilul sef a dat o hotarare de Consiliu Local pentru a cumpara si o remorca.

„Zilele trecute am achizitionat un tractor dotat cu lama pentru indepartarea zapezii si incarcator frontal. S-a facut o economie la buget tocmai pentru a reusi sa-l cumparam. Ne este foarte util deoarece usuram cu mult activitatile gospodaresti din comuna. Cu sprijinul consilierilor locali am luat o hotarare de a achizitiona si o remorca. De saptamana viitore depunem documentati prin Grupul de Actiune Locala (GAL) pentru a achizitiona si un buldoexcavator. Sunt lucrari ce trebuiesc a fi realizate pe raza comunei Todiresti si nu aveam efectiv cu ce lucra. Ca sa apelezi la o firma implica cheltuieli prea mari. Incercam sa ne gospodarim singuri cu fonduri de la bugetul local sau din exterior”, a declarat Ovidiu Droanca, primarul todirestenilor.

Acesta ne-a mai precizat faptul ca in aceste zile s-au facut reparatii cu mixtura asfaltica la drumul comunal care traverseaza satul Todiresti. De asemenea s-au realizat lucrari de balastare a ulitelor din satul Baiceni si Todiresti. „Am facut reparatii cu mixtura asfaltica la drumul comunal care trece prin Todiresti, am reusit si am balastat ulitele din Baiceni si Todiresti si ne-am propus, sper sa si reusim, sa asfaltam drumul principal din Baiceni. Vom incerca sa facem unele economii la bugetul local pentru ca alte posibilitati de finantare nu am gasit iar in primavara anului viitor trecem la asfaltarea lui. Un alt aspect important este acela ca am intrat in faza de constructie cu gradinita din centru dar si cu Gradinita nr. 3”, a mai spus Ovidiu Droanca.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...