Acasă » REGIONAL » Pascani » Tragedie feroviară in Halaucesti. Acroșat de tren în zorii zilei pentru că mergea prea aproape de șină
pmp

Tragedie feroviară in Halaucesti. Acroșat de tren în zorii zilei pentru că mergea prea aproape de șină

 

Un accident tragic a avut loc în acest sfârşit de săptămână, când un bărbat de 51 de ani, din satul Cozmeşti, comuna Stol­niceni-Prăjescu, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de tren. Acesta se afla pe marginea căii ferate când a fost acroşat de trenul care circula pe ruta Paşcani – Bacău.

 

Ne­fericitul accident a avut loc în jurul orei 5 dimineaţa în localitatea Hălăuceşti. La faţa locului a fost dirijat un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Paşcani care însă nu a putut decât să constate decesul.

„A fost dirijat un echipaj C2 cu medic, care au găsit la locul solicitării un bărbat decedat, cu multiple leziuni incompatibile cu viaţa, fără indicaţie de resuscitare. S-a constatat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, dar şi criminalişti.

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...