Acasă » REGIONAL » Moldova » TRAGEDIE. Un adolescent de 16 ani a ajuns sub roțile unui tren

TRAGEDIE. Un adolescent de 16 ani a ajuns sub roțile unui tren

Început de săptămână cu o veste tulburătoare.

Momente de groază pentru o familie din comuna Hălăuceşti după ce unicul lor fiu, în vârstă de 16 ani, s-ar fi aruncat sub roţile trenului. Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, la ora 8, la bariera de cale ferată din satul Luncaşi, între staţiile Mogoşeşti Siret şi Hălăuceşti.

Mecanicul trenului Regio 5442, care circula pe ruta Paşcani – Bacău, a observat un tânăr în apropierea liniei de cale ferată, care apoi, în câteva clipe, a dispărut sub roţi. Mecanicul a oprit garnitura de tren, a fost chemată o ambulanţă, însă nu s-a mai putut face nimic pentru băiatul de 16 ani. Mecanicul a mai spus poliţiştilor că, din ceea ce a observat, băiatul s-ar fi aruncat intenţionat în faţa trenului.

Tânărul se numeşte Flavian Constantin şi locuia împreună cu părinţii în satul Luncaşi, din comuna Hălăuceşti. „Era o familie bună, tatăl tânărului lucrează la un magazin. Nu ştim deocamdată dacă a fost sinucidere sau accident. Păcat de tânăr, era în clasa a 9-a şi era unicul copi al familiei“, ne-a spus Anton Iosif, primarul comunei Hălău­ceşti. Poliţiştii investighează împrejurările în care a avut loc tragedia. Scrie ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...