Acasă » REGIONAL » Moldova » TRAGEDIE. Un adolescent de 16 ani a ajuns sub roțile unui tren
thomplast

TRAGEDIE. Un adolescent de 16 ani a ajuns sub roțile unui tren

Început de săptămână cu o veste tulburătoare.

Momente de groază pentru o familie din comuna Hălăuceşti după ce unicul lor fiu, în vârstă de 16 ani, s-ar fi aruncat sub roţile trenului. Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, la ora 8, la bariera de cale ferată din satul Luncaşi, între staţiile Mogoşeşti Siret şi Hălăuceşti.

Mecanicul trenului Regio 5442, care circula pe ruta Paşcani – Bacău, a observat un tânăr în apropierea liniei de cale ferată, care apoi, în câteva clipe, a dispărut sub roţi. Mecanicul a oprit garnitura de tren, a fost chemată o ambulanţă, însă nu s-a mai putut face nimic pentru băiatul de 16 ani. Mecanicul a mai spus poliţiştilor că, din ceea ce a observat, băiatul s-ar fi aruncat intenţionat în faţa trenului.

Tânărul se numeşte Flavian Constantin şi locuia împreună cu părinţii în satul Luncaşi, din comuna Hălăuceşti. „Era o familie bună, tatăl tânărului lucrează la un magazin. Nu ştim deocamdată dacă a fost sinucidere sau accident. Păcat de tânăr, era în clasa a 9-a şi era unicul copi al familiei“, ne-a spus Anton Iosif, primarul comunei Hălău­ceşti. Poliţiştii investighează împrejurările în care a avut loc tragedia. Scrie ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cel mai mare câștigător din lume la loto este un român. Care este marele secret

Din toată istoria jocului loto la nivel planetar este un român și se numește Ștefan ...