Acasă » REGIONAL » Iasi » Tragedie: un copil a murit în fosa şcolii, “asigurată” cu un buştean!
nomad

Tragedie: un copil a murit în fosa şcolii, “asigurată” cu un buştean!

Nenorocirea s-a întâmplat ieri, în satul Buda, comuna Brăieşti. Este de necrezut, în ce hal era „asigurată“ fosa din curtea unei unităţi de învăţământ. Un buştean era pus deasupra pentru a opri deschiderea capacului prin basculare! Băiatul de 3 ani nu era încă înscris la grădiniţă, dar venea împreună cu fraţii săi mai mari.

Moarte îngrozitoare pentru un copil în vârstă de trei ani, care a murit după ce a căzut într-o fosă septică. Tragicul eveniment a avut loc ieri, în prima parte a zilei, în satul Buda, din comuna Brăieşti, lângă Târgu Frumos.

Copilul a fost găsit după mai multe ore de căutări, el fiind dat dispărut de către rude. Copilul a mers după WC, şi a călcat pe un capac ruginit, care acoperea fosa septică. Copilul a fost pur şi simplu basculat în interior şi s-a înecat.

După criminaliştii de la Poliţia Iaşi, a fost trimisă la faţa locului şi o echipă de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Daniel Silică făcea parte dintr-o familie numeroasă, din satul Buda, alcătuită din opt copii. Patru dintre ei învăţau la şcoala şi grădiniţa care se aflau în aceeaşi curte, iar Dănuţ, copilul care a murit, venea aproape zilnic să stea cu ei, să se joace.

De asemena, acesta ar fi urmat să intre la grădiniţă din toamnă. Ieri, în ziua fatidică, acesta a mers dimineaţă la grădiniţă, apoi a dispărut la un moment dat. O învăţătoare a căutat prin împrejurimi şi l-a găsit, în jurul orei 13, căzut în fosa septică.

Din păcate, pentru acesta nu s-a mai putut face nimic, deoarece căzuse în interior de o perioadă lungă de timp, urmând ca poliţiştii să stabilească zilele următoare aceste circumstanţe. Citeste stirea integrala pe www.ziaruldeiasi.com

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Proiectul legii privind carantinarea şi izolarea, cu modificările PSD, aprobat în Camera Deputaților

Proiectul Legii privind carantinarea şi izolarea, cu modificările PSD, a fost aprobat, joi seară, în ...