Acasă » REGIONAL » Moldova » Trei firme au licitat pentru modernizarea a 11 km de drumuri în comuna Miroslovești
nomad

Trei firme au licitat pentru modernizarea a 11 km de drumuri în comuna Miroslovești

Trei asocieri de firme și-au manifestat interesul de a câștiga licitația cu privire la asfaltarea unei lungimi de circa 11 km de drumuri comunale și sătești din comuna Miroslovești. Este vorba despre asocierea Con Ted Company SRL și Artehnic SRL, Construcții Gabap SRL – Proiect Group SRL și Danlin XXL SRL – Geo Mike SRL.

Ofertele firmelor se află în procedura de evaluare iar în urma analizei va fi desemnat constructorul cu cel mai mic preț. Primarul comunei Miroslovești, Constantin Cojocaru a declarat pentru Jurnalul Regional faptul că investiția are o valoare de peste 11 000 000 lei iar banii provin din bugetul local al comunei.

„Este vorba despre încheierea unui acord cadru pe o perioadă de patru ani de zile cu contract subsecvent. Nu știu ce firme sunt înscrise la licitație pentru că nu eu mă ocup de procedură. Ce mă interesează pe mine este ca firma care va câștiga să facă lucrări de calitate. Noi am mai depus proiecte și la CNI (Compania Națională de Investiții – n.r.) pentru modernizarea unor drumuri, care se regăsesc în cei 11 km propuși de noi, care au fost afectate de inundații. Sperăm să prindem și finanțare externă. Preocuparea noastră este să atragem bani pentru investiții în comună iar lucrările să fie de calitate”, a declarat primarul comunei Miroslovești, Constantin Cojocaru.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...