Acasă » LIFESTYLE » Un bărbat care a primit inima unui donator, s-a căsătorit cu soţia acestuia, apoi a sfârşit în acelaşi mod ca el
pmp

Un bărbat care a primit inima unui donator, s-a căsătorit cu soţia acestuia, apoi a sfârşit în acelaşi mod ca el

Un bărbat care a primit prin transplant inima unui donator, a ajuns să se căsătorească apoi cu văduva acestuia.

Povestea devine bizară în momentul în care aflăm unele detalii despre modul în care au murit cei doi bărbaţi. Terry Cottle avea 33 de ani când s-a sinucis, în anul 1995, trăgându-și un glonte în cap.

El și soția sa, Cheryl, aveau probleme în căsnicie și relația lor era în curs de destrămare. Terry figura în baza de date ca donator de organe.

Astfel, inima sa a ajuns în corpul lui Sonny Graham, un bărbat de 57 de ani, diagnosticat cu o boală cardiacă incurabilă.[sursa]

Recunoscător pentru noua inima, după transplant, Graham a început să scrie scrisori familiei donatorului, mulţumind pentru gestul făcut.

A primit nu doar inima unui donator, ci o parte din viaţa lui

În ianuarie 1997, Graham s-a întalnit cu văduva donatorului sau, Cheryl Cottle, atunci în vârstă de 28 de ani.

“Am simţit că o cunoşteam de ani de zile. Nu puteam să îmi iau ochii de la ea. Doar stăteam şi o priveam.”, a declarat Sonny Graham. Cei doi au păstrat legătura şi în timp au dezvoltat o relaţie. Patru ani mai târziu, aceştia s-au căsătorit.

Deși pare a fi un scenariu romantic, relația lor nu era tocmai una ideală.

A primit nu doar inima unui donator, ci o parte din viaţa lui

În ianuarie 1997, Graham s-a întalnit cu văduva donatorului sau, Cheryl Cottle, atunci în vârstă de 28 de ani.

“Am simţit că o cunoşteam de ani de zile. Nu puteam să îmi iau ochii de la ea. Doar stăteam şi o priveam.”, a declarat Sonny Graham. Cei doi au păstrat legătura şi în timp au dezvoltat o relaţie.

Patru ani mai târziu, aceştia s-au căsătorit. Deși pare a fi un scenariu romantic, relația lor nu era tocmai una ideală.

Sursa: Desprelume.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...