Acasă » REGIONAL » Moldova » Un consilier local solicită Primăriei să amenajeze un sens giratoriu provizoriu la intersecția de la Kaufland

Un consilier local solicită Primăriei să amenajeze un sens giratoriu provizoriu la intersecția de la Kaufland

Mult discutata intersecție de la Kaufland unde în ultima perioadă de timp au avut loc cele mai multe evenimente rutiere a ajuns din nou în atenția celor de la Primăria Pașcani. Consilierul local PMP, Sorin Olariu a făcut o adresă către primar și Comisia Tehnică de organizare a Circulației Mun. Pașcani prin care supune spre analiză și aprobare amenajarea unui sens giratoriu în zonă pentru fluidizarea traficului rutier cât și a unei treceri de pietoni de pe strada Dragoș Vodă.

„Subsemnatul Olariu Costel-Sorin, consilier local în cadrul Consiliului Local Pașcani, supun spre analiză și aprobare două cerințe venite din partea cetățenilor municipiului Pașcani, consecință a numeroaselor evenimente rutiere. Amenajarea unui sens giratoriu provizoriu, pe strada Moldovei, la intrare/ieșire din parcarea magazinului Kaufland Pașcani și amenajarea trecerii de pietoni strada Dragoș Vodă, în dreptul imobilului cu nr. 95”, precizează Sorin Olariu în adresă.

Discuții în acest sens au existat și la sfârșitul ședinței ordinare de Consiliu Local de luna trecută. Atunci, viceprimarul Gabriela Nedelcu a precizat că pentru amenajarea unui sens giratoriu în zonă trebuie realizat un proiect cu toate autorizațiile necesare și nu poate fi realizat peste noapte.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...