Acasă » CULTURAL » Un film horror turnat în România este lider în box office-ul nord-american
thomplast

Un film horror turnat în România este lider în box office-ul nord-american

“Călugăriţa: Misterul de la mănăstire/ The Nun”, de Corin Hardy, un film din universul horror “The Conjuring”, turnat în România, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 53,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit Reuters.

Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga şi Jonas Bloquet în distribuţie, filmul prezintă povestea unei tinere călugăriţe, a unui exorcist şi a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.

“Crazy Rich Asians”, o comedie romantică produsă cu o distribuţie exclusiv asiatică, regizată de Jon M. Chu, s-a situat pe poziţia a doua, cu încasări de 13,6 milioane de dolari. Filmul spune povestea unei tinere care descoperă că părinţii soţului său sunt printre cele mai bogate familii din Singapore. Ecranizare după primul roman dintr-o trilogie care a devenit bestseller în 2013, producţia a avut un buget de 30 de milioane de dolari.

Poziţia a treia în box office-ul nord-american de weekend este ocupată de o premieră, “Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint”, de Pierre Morel, cu Jennifer Garner în rolul unei mame care vrea să se răzbune pe membrii unui cartel de droguri responsabili de moartea soţului şi fiicei ei. Filmul a avut încasări de 13,3 milioane de dolari.

Lungmetrajul “MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, regizat de Jon Turteltaub, cu Jason Statham în rolul principal, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 6 milioane de dolari.

Poziţia a cincea este ocupată de “Căutarea…/ Searching”, de Aneesh Chaganty, despre un tată care încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fiica sa. Filmul, care a fost lansat la Festivalul Sundance la începutul anului, a avut încasări de 4,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de “Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout”, de Christopher McQuarrie (3,8 milioane de dolari), “Christopher Robin şi Winnie de Pluş/ Disney’s Christopher Robin”, de Marc Forster (3,2 milioane de dolari), “Operation Finale”, de Chris Weitz (3 milioane de dolari), “Alpha”, de Albert Hughes (2,5 milioane de dolari), şi “Agent provoKkKator/ BlacKkKlansman”, de Spike Lee (1,6 milioane de dolari).

Mediafax

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Romanul scris de Mircea Cărtărescu, ‘Solenoid’, va fi lansat și în limba suedeză

Romanul “Solenoid”, de Mircea Cărtărescu, va fi lansat în limba suedeză în cadrul unui eveniment ...