Acasă » REGIONAL » Pascani » Un nou membru in Consiliul Local Municipal Pascani, dupa demisia pesedistului Ursu. Despre cel din poza este vorba (foto in articol)

Un nou membru in Consiliul Local Municipal Pascani, dupa demisia pesedistului Ursu. Despre cel din poza este vorba (foto in articol)

Consilierul local PSD, Leonard Ursu, urmeaza sa isi prezinte demisia din functie. Asta deoarece a fost uns de catre conducerea primariei, prin votul majoritar acordat de membrii Consiliului de Administratie de la serviciul de salubritate, in functia de director general. Cum nu poate ocupa doua functii publice, aflandu-se in incompatibilitate, cel mai probabil in sedinta urmatoare de Consiliu Local se va vacanta postul de consilier. In locul lui Leonard Ursu va intra urmatorul politician de pe lista Organizatiei PSD Pascani. Reporterii jurnalulregional.ro au aflat si despre cine este vorba.

 

Citeste si: Leonard Ursu, nou manager la serviciul de salubritate

 

Este un tanar, de circa 34 ani, din Pascani, care a absolvit Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Iasi. Tanarul Cosmin Ungureanu (FOTO articol), ca despre el este vorba, s-a casatorit recent si la ora actuala este angajat al societatii Vascar SA. Inainte de a se angaja la firma vasluiana, Cosmin a fost salariat la societatea Avastar, firma patronata de familia Plesca din Pascani.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...