Acasă » REGIONAL » Pascani » Alt termen pentru sediul Bibliotecii Municipale. La inceputul lunii februarie va fi inaugurat
Biblioteca Municipala Pascani

Alt termen pentru sediul Bibliotecii Municipale. La inceputul lunii februarie va fi inaugurat

 

Primaria Pascani a lansat un nou termen pentru deschiderea noului sediu al Bibliotecii Municipale. Potrivit acestora, la inceputul lunii februarie a acestui an se va semna procesul verbal de receptie a lucrarii. Mai apoi, pascanenii vor avea accesa la lectura intr-un spatiu adecvat.

„S-au incheiat lucrarile la sediul nou al Bibliotecii Municipale. A mai ramas de pus in functiune liftul pentru care trebuie autorizare de la ISCIR. Asteptam aceasta autorizatie.  Undeva pe la inceputul lunii februarie se vor incheia lucrarile, se va face receptia si va fi deschis cetatenilor”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon.

 

CITESTE SI: FOTO | Un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la noul sediu al Bibliotecii Municipale

 

De precizat faptul ca de lucrari se ocupa SC Apollonia Construct SRL avand ca subcontractant pe SC AdyVas SRL din Roman. Valoarea contractului semnat intre administratia locala si cele doua firme se ridica la suma de circa 600.000 lei fara TVA. Termenul de finalizare a lucrarii a fost depasit cu cateva luni de zile iar cei de la Primarie nu au luat nici o masura concreta de sanctionare a societatii pentru nerespectarea intelegerilor contractuale.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...