Acasă » REGIONAL » Pascani » Un nou val de angajari la Proinvest Group. Numarul angajatilor va ajunge la 1000
pmp

Un nou val de angajari la Proinvest Group. Numarul angajatilor va ajunge la 1000

Vesti bune pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca. Patronul de la Proinvest Group sustine ca in urmatorii 3 ani de zile va angaja peste 500 persoane. Jumatate din acestia vor lua parte la un proiect ce are in vedere dezvoltarea productiei de scula la fosta fabrica SCUDAS iar restul pentru proiectele aflate in derulare.

„Proinvest Group va angaja in urmatorii 3 ani peste 500 de persoane, din care 250 de persoane in cadrul unui proiect cu ajutor de stat pentru dezvoltarea productiei de scule in fabrica SCUDAS, iar restul pentru proiectele aflate in derulare. Salariul net va fi de cel putin 1850 lei. Noile locuri de munca sunt pentru operatori CNC, operatori masini speciale, forjori, tratamentisti, sudori, frezori, strungari, sculeri matriteri, rectificatori, ingineri vanzari, ingineri proiectanti, manageri de proiect, ingineri calitate, specialist achizitii si economisti. Compania Proinvest Group dezvolta, produce si comercializeaza componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie si are 350 de de angajati si o cifra de afaceri de 25 milioane euro. Dupa finalizarea proiectelor in derulare, numarul de angajati va ajunge la 1000″, precizeaza cei din conducerea companiei pascanene pe un site de socializare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...