Acasă » REGIONAL » Moldova » USR Pașcani iese din anonimat și intră în organizare. Noua structură și-a ales președintele
thomplast

USR Pașcani iese din anonimat și intră în organizare. Noua structură și-a ales președintele

Organizația Uniunea Salvați România (USR) Pașcani se pregătește pentru alegerile locale. În data de 29 iunie a.c., proaspeții politicieni și-au ales structura de conducere. Astfel, funcția de președinte a fost câștigată prin vot de către tânărul Laurențiu Mistreanu iar ca vice-presedinții ai filialei sunt: Claudiu Neamțu, Iulian Rotariu respectiv Cătălin Bălăceanu.

Potrivit noului lider politic al formațiunii, organizația înregistrează aproximativ 35 de membri activi și sunt persoane din toate categoriile sociale dar care nu au mai fost implicați în politică.

”Echipa USR Pașcani este o echipă matură, extrem de bine sudată, formată din oameni care în marea lor majoritate au experiența lucrului în afara României. Lucrăm în domenii diverse, unii ca antreprenori, alții ca angajați, atât în domeniul privat cât și în domeniul bugetar. Vom încerca să facem Pașcaniul să devină locul unde îți dorești să trăiești și nu locul unde mai locuiesc părinții și câțiva prieteni rămași acasă”, precizează președintele USR Pașcani, Laurențiu Mistreanu.

 

Interviu realizat de USR despre noul președinte:

Având în vedere că sunteți noul președinte USR Pașcani ca urmare a alegerilor din data de 29 iunie 2019, țin să vă felicit în primul rând și să vă rog să îmi răspundeți la câteva întrebări :

  1. Cine sunteți dumneavoastră, domnule Laurentiu Mistreanu ?

Sunt pășcanean, căsătorit, am 32 de ani și sunt de profesie inginer . Ca experiență profesională pot aminti faptul că am lucrat în Franta pentru cel mai mare cartier ecologic precum și pentru firme celebre precum Amazon . Actualmente lucrez în publicitate și IT.

  1. Sunteți milionar ?

Nu. Sunt un om ce lucrează pentru un angajator, muncind cu plăcere într-un domeniu ce mă pasionează.

  1. De ce USR?

Am ales USR deoarece este un partid politic nou, pro-european, format din oameni ce nu au mai făcut politică până acum.

  1. Cine mai face parte din echipa USR Pașcani ?

Echipa USR Pașcani este o echipă matură, extrem de bine sudată, formată din oameni care în marea lor majoritate au experiența lucrului în afara României. Lucrăm în domenii diverse, unii ca antreprenori, alții ca angajați, atât în domeniul privat cât și în domeniul bugetar.

  1. Ce va deranjează la actuala clasă politică ?

Lipsa de viziune și faptul că sunt acolo doar pentru protejarea propriilor interese.

  1. Ce veti schimba în Pașcani dacă USR-ul va câștiga alegerile ?

Vom încerca, să facem ca Pașcaniul să devină locul în care să îți dorești să locuiești și nu locul în care doar locuiesc părinții și puținii prieteni rămași acasă.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănenii pot depune cereri pentru ajutor financiar în vederea achiziționării unei centrale termice

Veste bună pentru cei care nu au reușit să-și achiziționeze o centrală termică. Primăria Pașcani ...