STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » Administratie » Utilaje noi pentru Serviciul de Gospodărie Comunală Pașcani – FOTO

Utilaje noi pentru Serviciul de Gospodărie Comunală Pașcani – FOTO

Un prim pas notabil odată cu schimbarea conducerii administrative a municipiului Pașcani. Serviciul de Gospodărie Comunală a schimbat două tractoare vechi cu alte două utilaje, plus două remorci, noi. Achiziția a fost făcută de actuala administrație, la insistențele viceprimarului Cristian Rățoi. Acesta din urmă a precizat faptul că era necesar o astfel de investiție datorită faptului că necesitățile municipiului Pașcani sunt multe iar tractoarele din parcul auto al primăriei se aflau într-un stadiu deplorabil.
„Un alt pas pentru intrarea în normalitate. Promisiunile s-au materializat, iar visul a devenit realitate pentru doi angajați, de la Serviciul Gospodărie Comunală (…). Azi (ieri – n.r.) ne-au fost livrate cele două tractoare, care împreună cu remorcile, vor înlocui utilajele vechi (din 1972 și 1975 …) și vor asigura din punct de vedere logistic, nevoile Serviciului Gospodărie Comunală. Cât mai mulți kilometri le doresc și așteptăm ultima achiziție pe acest an, compactorul”, a precizat viceprimarul Cristian Rățoi.
Contactat telefonic, edilul local a declarat că „este o țintă atinsă în acest an”. „Urmează ca la Serviciul Seară să achiziționăm două tocătoare (pentru vegetație – n.r.). La anul vom prinde pe lista de investiții alte utilaje necesare pentru municipalitate”, a declarat viceprimarul Cristian Rățoi.
De precizat faptul că investiția pentru cele două utilaje sunt din bugetul local.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii sunt în creştere

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 86,261 miliarde de lei, la ...