Acasă » IT / Stiinta » Va plac reclamele? YouTube considera ca da
pmp

Va plac reclamele? YouTube considera ca da

Mai ales daca utilizati aplicatia YouTube pe televizoare smart.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu urasc reclamele – mai ales cele inserate cu forta. YouTube – detinut de Google – face bani frumosi din advertising si ar vrea sa faca mai multi. Astfel, un nou set premium de reclame este pregatit pentru cei care urmaresc continutul din aplicatie pe televizor – reclame de 30 de secunde.

Inca nu a fost anuntat cand acestea vor debuta, dar vor fi vizibile in continutul YouTube Select, in locul celor doua reclame de 15 secunde.

CEO-ul Youtube, Neal Mohan, a declarat ca utilizatorii tineri nici macar nu mai stiu ce urmaresc, daca nu le este oferit pe tava:

Viewers — especially younger viewers — no longer make a distinction between the kind of content they’re watching.When they turn on the TV, they want everything they love in one place — from their favorite creators, to blockbuster movies, to football. And they can find it all on YouTube

Pe langa reclamele de 30 de secunde, vor testa si „Pause Experience” – reclame si in momentul in care utilizatorul pune pe „piua” continutul, un exemplu mai jos:

Continuarea pe [sursa]

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...