Acasă » LIFESTYLE » Varză cu rață, rețeta cea mai bună
thomplast

Varză cu rață, rețeta cea mai bună

Ești în căutarea unei rețete de varză cu rață, iată una simplă și gustoasă.

INGREDIENTE :
  • 2 kg varza
  • 2 cepe
  • 1-2 buc ardei gras
  • un morcov
  • rosii,suc de rosii sau pasta de tomate
  • ulei
  • sare, piper boabe, condimente
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 legatura marar
  • pieptul si pulpele de la rata.
MOD DE PREPARARE:
  1.  Varza  se curata de frunzele de la exterior, se spala si se toaca.
  2.  Se presara sare peste varza, se amestecai si se lasa 30 de minute sa elimine zeama, apoi se stoarce usor intre palme sa elimini surplusul de zeama.
  3. Carnea se poate  fierbe inabusit sau praji putin.
  4.  Se pune intr-o cratita  putin ulei ceapa tocata marunt ,morcovul dat pe razatoare, ardeiul gras, piperul, frunzele de dafin,se amesteca bine si lasa sa fiarba putin.
  5. Cand s-au inmuiat se adauga carnea, ,sarea, condimentele  si se mai lasa cateva minute pe foc sa fiarba.
  6.  Se adauga varza si sa lasa sa fiarba fara a adauga apa. Varza va lasa zeama,
  7.  Cand s-a inmuiat varza se baga cratita in cuptor si se lasa sa se rumeneasca.
  8.  Adaugam rosiile si mai lasam varza in cuptor maximum 10 minute.
  9.  Se presara mararul tocat marunt.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Sunteți gripați? Iată ce recomandă un medic specialist

Doctorul Adrian Streinu Cercel, manager al Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, a făcut un ...