Acasă » EVENIMENT » Vaslui, județul minune unde nici un medic nu a cerut șpagă, potrivit datelor Ministerului Sănătății. Oficial, șpaga în sistemul medical de stat scade abrupt
pmp

Vaslui, județul minune unde nici un medic nu a cerut șpagă, potrivit datelor Ministerului Sănătății. Oficial, șpaga în sistemul medical de stat scade abrupt

Vaslui, județul minune unde, în octombrie, nici un medic nu a cerut șpagă, potrivit datelor ministerului Sănătății, centralizate de Dragoș Vana, fondatorul Graphs.ro. În septembrie, procentul pacienților care reclamau către ministerul Sănătății această situație era de era de 2,26%, în Vaslui. În schimb, în Tulcea era zero.

Vana a centralizat datele publice din mecanismul de feedback al pacientului, de pe site-ul ministerului Sănătății.

Vaslui, județul minune unde nici un medic nu a cerut șpagă

„Procentul de șpagă la nivel național a continuat să scadă și în luna Octombrie, ajugand la 1.59% (de la un maxim în anul acesta de 2.06% – luna August).

În mod surprinzător în ultima luna, județul Vaslui conduce cu 0%, din peste 200 de răspunsuri ceea ce nu e chiar puțin. Urmat de bine-cunoscutele Bistrița (0.39%), Albă (0.46%), Brașov (0.58%), Cluj (0.90%).

La polul opus, prietenii noștrii: Brăila (5.26%) la egalitate cu Giurgiu (5.26%) și Teleorman (5.17%).

Mai mult, pe defapt.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...