Acasă » REGIONAL » Pascani » Veste TRISTA! Tanarul injunghiat a murit!

Veste TRISTA! Tanarul injunghiat a murit!

Tanarul care zilele trecute a fost injunghiat de un pascanean la un local din municipiu a decedat in aceasta dimineata. Medicii nu au mai putut face nimic pentru Marian Grigore. De cateva zile victima a suferit mai multe interventii la Clinica de Chirurgie Vasculara de la Spitalul SF Spiridon din Iasi insa pentru el nu a fost indeajuns. Starea lui de sanatate s-a agravat in timp iar azi dimineata, in jurul orei 05.00, Marian s-a stins din viata.

Daniel Lungu a fost retinut dupa fapta pentru 24 de ore iar mai apoi pentru 30 de zile. Acum, risca ani grei de inchisoare fiind acuzat de ucidere din culpa.

Amintim faptul ca tragedia s-a petrecut sambata seara, la terasa Art Cafe. Daniel Lungu, de 23 ani si Marian Grigore, 26 ani, au inceput sa discute in contradictoriu. In cele din urma tanarul de 23 ani a scos un cutit si a trecut la amenintari. La un moment dat a infipt cutitul in victima iar mai apoi l-a aruncat. Martorii au sunat la 112 si au cerut sprijin. Vicitma a fost transportata la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta iar mai apoi l-au transportat la Iasi pentru ingrijiri de specialitate.

Citeste si: Tanar injunghiat in abdomen de catre un amic. Grozavia a avut loc la terasa unui bar din Pascani

Citeste si: Tanarul injunghiat zilele trecute la un local din Pascani, in stare grava. Are nevoie de donatori!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...