Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Conferință de presă PSD Pașcani, 22 martie a.c. Despre realitate și minciuni sau manipulări
pmp

VIDEO | Conferință de presă PSD Pașcani, 22 martie a.c. Despre realitate și minciuni sau manipulări

Președintele PSD Pașcani, consilierul local Dumitru Pantazi, a susținut astăzi o conferință de presă la sediul organizației. În cadrul acesteia a vorbit despre atitudinea primarului Marius Pintilie care, în prag de campanie electorală, și-a schimbat părerea despre o serie de servicii publice. Pintilie se folosește din nou de delegarea serviciului APA VITAL ca instrument pentru oinere de capital electoral. Mai precis, după ce în timpul mandatului a lăudat faptul că are o colaborare bună cu Apa Vital Iași și este mulțumit de faptul că fac investiții importante în municipiu, acum este nemulțumit și aruncă vina pe fostul primar Pantazi că a delegat serviciul.

Social democratul l-a criticat pe actualul primar și l-a îndemnat să nu mai facă poze pe la lucrările realizate de operatorul județean de apă și canalizare dacă este nemulțumit. Tot Pantazi a discutat despre problema fostului RAGCL, unde iar este acuzat că l-ar fi închis. În această speță l-a îndemnat pe Pintilie să-l consulte pe actualul deputat Sorin Năcuță, ce a lucrat circa 30 ani în unitatea de termoficare, și să-i fie explicat cât de mare a fost problema pentru municipalitate implicit pentru administrația locală din punct de vedere financiar.

S-a pus problema și investiției din piața vale, unde abia după trei ani de zile au început lucrările. Mai multe puteți urmări în video conferința de presă de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...