Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | FOTO | Două trupe de dans din comuna Mogoșești – Siret au făcut senzație la concursul BACĂU DANCE OPEN 2023
pmp

VIDEO | FOTO | Două trupe de dans din comuna Mogoșești – Siret au făcut senzație la concursul BACĂU DANCE OPEN 2023

Rezultate remarcabile pentru două trupe de dans din comuna Mogoșești – Siret la un concurs național ce a avut loc în weekend-ul trecut. TRUPA EXTREME MAGIC și STELUȚELE Mogoșești-Siret au reușit să obțină trei locuri I la concursul Bacău Dance Open 2023.
Evoluția acestora au impresionat jurații iar ceilalți participanți nu au avut șanse mari de a-i subclasa.
„Astăzi, am trăit unele dintre cele mai frumoase clipe, pline de emoții la concursul național de dans Bacău Dance Open 2023, în care TRUPA EXTREME MAGIC și STELUȚELE Mogoșești-Siret au demonstrat încă o dată, faptul că talentul și dăruirea s-au născut la Mogoșești-Siret!
Au obținut trei locuri întâi, urcând pe prima treaptă a podiumului! Au fost trei cupe râvnite de multe trupe din Bacău, Piatra Neamț, Timișoara, Oradea, Buzău, București!  Felicitări tuturor copiilor, părinților, domnului coregraf Alex Gangur, doamnei învățătoare Marina Blaga și domnului director Liviu Atodiresei pentru acest mare succes!
 Ați demonstrat încă o dată că totul este posibil când muncești pentru visul tău, iar bucuria și rezultatele nu întârzie să apară! Vă îmbrățișez pe toți în egală măsură! Cu respect și prețuire, Primar Damian Butnariu”, a spus primarul din comuna Mogoșești – Siret.

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Parcul industrial Pașcani, la intersecția autostrăzilor A7 și A8, va fi proiectat de grupului Goldbach

Proiectarea parcului industrial de la Pașcani ar putea începe în toamna acestui an. Administrația județeană ...