Acasă » REGIONAL » Pascani » VIDEO | FOTO | S-a deschis Simpozionul National Studentesc de Sculptura la Pascani

VIDEO | FOTO | S-a deschis Simpozionul National Studentesc de Sculptura la Pascani

In cursul zilei de ieri s-a dat startul “Simpozionului National Studentesc de Sculptura” la Pascani. Deschiderea oficiala a avut loc la stadionul CSM in prezenta primarului Dumitru Pantazi, administratorului public al Primariei Gica Zanet, consilierul local Vasile Avramiuc si mass media. In cadrul deschiderii edilul sef a multumit alesilor locali ca au fost de acord cu acest proiect si a invitat elevii din municipiu sa viziteze modul de lucru al studentilor. Profesorul universitar Ilie Bostan a vorbit despre importanta simpozionului dupa care a multumit conducerii municipiului pentru initiativa de a organiza la Pascani un astfel de eveniment.

De mentionat faptul ca timp de aproximativ o luna de zile cei 11 studenti vor sculpta in piatra diferite opere de arta. Mai apoi, acestea vor fi amplasate pe platoul din fata Primariei municipiului Pascani. Pentru aceasta activitate s-a alocat de la bugetul local o suma de aproape 1 00 000 lei.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul din Tg. Frumos, dat pe mâna procurorilor. ANI l-a prins cu fals în declarații. Vatamanu: Probabil vor să vadă dacă am achitat impozitele și taxele aferente

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și ...