Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Protest eșuat la Pașcani organizat de președintele Partidului Verde, Lică Dumitriu

VIDEO | Protest eșuat la Pașcani organizat de președintele Partidului Verde, Lică Dumitriu

Protestele organizate în aproape tată țara față de noile măsuri impuse de autorități împotriva răspândirii pandemiei de Covid-19 a prins un mic contur și la Pașcani. O manifestare în acest sens a fost organizată de către Lică Dumitriu, fost candidat la alegerile locale din partea organizației Partidul Verde. Alături de câțiva prieteni sau cunoștințe, acesta s-a prezentat pe platoul din fața Primăriei Pașcani în speranța că se vor alătura și alți cetățeni. Doar că, în urma unei postări video făcute de Dumitriu reiese faptul că pășcănenii preferă să -și manifeste nemulțumirea pe rețelele de socializare și nicidecum în stradă. Lică Dumitriu i-a îndemnat pe cetățeni să renunțe la like-uri și comentarii și să i se alăture în mod pașnic la protest pentru viitorul copiilor lor.

Precizăm faptul că nemulțumiri de acest gen au apărut în aproape toate orașele țării. În reședințele de județ sau capitală zeci sau sute de persoane au protestat față de măsurile impuse de Guvernul României. S-au înregistrat numeroase cazuri de violențe printre protestatari. De asemenea, în urma acestora au rămas gunoaie cum ar fi pet-uri de bere, sticle sau măști de protecție arse. Au fost aplicate amenzi usturătoare pentru scandalagii iar alții au fost reținuți de către jandarmi.

Sursa video : Facebook

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...