Acasă » Administratie » VIDEO | FOTO | Ropote de aplauze pentru activitatea dr. Costică Pânzaru. A schimbat sistemul medical municipal local iar acum a fost condus pe ultimul drum

VIDEO | FOTO | Ropote de aplauze pentru activitatea dr. Costică Pânzaru. A schimbat sistemul medical municipal local iar acum a fost condus pe ultimul drum

O personalitate a municipiului Pașcani care și-a pus amprenta pe sistemul medical local a fost condus pe ultimul drum. S-a luptat printre critici și laude cât timp a profesat în sistemul medical local. Însă, ca manager, proiectul privind modernizarea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani îi aparține în totalitate.

La slujba de la Biserica unității medicale au participat zeci, poate sute de persoane. Familia, apropiații acestuia, cadre medicale dar și oameni simpli, personalități sau oameni care au avut funcții importante în sistemul politic românesc și de Stat și-au rămas bun.

Slujba a fost condusă de preotul protopop Pavel Postolache alături de alți preoți. S-au ținut discursuri despre personalitatea dr. Pânzaru, despre profesia sa și mai ales despre activitatea și implicarea acestuia ca manager general. Deși a participat la slujbă fostul primar Dumitru Pantazi alături de actualul primar Marius Pintilie nici unul din ei nu au luat cuvântul. Singura personalitate ca fost primar, parlamentar, a fost dr. Grigore Crăciunescu. Și dr. Aurelia Pădurariu a ținut un discurs despre ceea ce a realizat Costică Pânzaru atât ca medic cât și ca manager pentru comunitate. Toți cei prezenți au ținut să aplaude activitatea acestuia și l-au condus pe ultimul drum spre cimitirul municipal.

Dumnezeu să-l ierte!

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...