Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Ședință festivă la Mogoșești Siret. Aleșii au depus jurământul. Discursul primarului despre campania murdară dusă împotriva sa

VIDEO | Ședință festivă la Mogoșești Siret. Aleșii au depus jurământul. Discursul primarului despre campania murdară dusă împotriva sa

Astăzi, începând cu ora 10.00, în curtea Primăriei Mogoșești Siret a avut loc ședința de constituire a aleșilor locali. Noul Consiliul Local al comunei este format din 13 aleși din care, în urma alegerilor locale de la sfârșitul lunii trecute, au fost desemnați cinci consilieri ai Partidului Național Liberal, trei consilieri PMP, trei consilieri locali de la PSD, un consilier PRO România și un consilier al alianței USR PLUS.

Ședința de constituire a fost ținută în aer liber prin păstrarea distanțării sociale, conform prevederilor COVID-19. La festivitate a luat parte un reprezentant al Instituției Prefectului județului Iași care a asigurat desfășurarea lucrărilor conform legii. După intonarea IMNULUI ROMÂNIEI cel mai vârstnic ales local a dat citire documentației iar mai apoi noii consilieri au depus jurământul.

A urmat și primarul ales, Damian Butnariu care a ținut în fața celor prezenți și un discurs. În mare, edilul șef al comunei Mogoșești Siret a făcut referire la campania murdară dusă împotriva sa în campania electorală și a făcut un apel la unitate pentru binele comunității, indiferent de culoarea politică. Primarul i-a asigurat pe cei prezenți că: „voi rămâne un lider puternic chiar dacă am fost încercat din greu. Din păcate s-au scris multe despre mine dar mai puține despre munca mea”, a precizat Damian Butnariu. Acesta a vorbit și despre proiectele aflate în derulare prin fonduri externe, șase la număr, și despre alte proiecte pe care le are în perspectivă. Edilul șef i-a îndemnat pe toți consilierii locali să renunțe la orgoliile politice în Consiliul Local pentru binele comunității pe care o reprezintă.

Vedeți mai multe în știrea video de mai jos!

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Gheorghe Nica, 27 de ani de închisoare în cazul celor 39 de migranți morți în remorca unui camion, în Anglia

Patru bărbați au fost condamnați vineri la Londra la pedepse cuprinse între 13 și 27 ...