Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Semnal de alarmă tras de Sorin Olariu cu privire la unele probleme de interes local

VIDEO | Semnal de alarmă tras de Sorin Olariu cu privire la unele probleme de interes local

După ședința ordinară de Consiliu Local Municipal, consilierul local PMP, Sorin Olariu a susținut o conferință de presă în care a comentat cele mai importante proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi. Liderul popular a discutat despre importanța grăbirii înființării unei societăți de servicii publice la nivel local. „Nu înțeleg de ce se mișcă lucrurile atât de greu. Pentru înființarea unei societăți, mai ales dacă mergi la un consultant, într-o săptămână este gata. Rog administrația locală să încerce să miște lucrurile pentru că sunt multe de făcut. Managerii care vor fi aleși prin concurs vor trebui să se ocupe de parcări, cimitir, transport local, curățenie în oraș etc. Se întârzie prea mult”, a precizat Sorin Olariu în conferința de presă.

Edilul local a mai făcut precizarea că ar fi oportun să se ia bani de la cheltuielile cu focul de artificii organizat de Zilele Municipiului Pașcani și să fie transferați pentru mărirea burselor sociale de anul viitor. O altă problemă ridicată de acesta a fost situația Spitalului Municipal de Urgență Pașcani dar și de modul în care ceilalți consilieri locali iau decizii cu privire la unele probleme curente de interes local. Sorin Olariu a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Edilul local a precizat că sunt probleme majore dar că deocamdată nu le poate prezenta opiniei publice deoarece nu ar dori să pună unitatea medicală într-un blocaj. Olariu a mai orbit și despre despre un Ordin dat de Ministerul de Interne ce face referire la faptul că unitățile medicale au obligativitatea de a achiziționa un serviciu de pompieri or să fie înființat unul pentru a preîntâmpina unele incendii.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...