Acasă » Administratie » VIDEO | Ziua Eroilor a fost marcată și la Tătăruși. Cântece de luptă în memoria celor căzuți, fredonate de copii
pmp

VIDEO | Ziua Eroilor a fost marcată și la Tătăruși. Cântece de luptă în memoria celor căzuți, fredonate de copii

Moment marcant în comuna Tătăruși. De Ziua Eroilor dar și de înălțare, primarul Costel Iosub alături de viceprimarul comunei Gheorghe Lazăr, alături de angaji ai primăriei dar mai ales alături de tineri copii din comună și cadre didactice au adus un omagiu eroilor țării căzuți în luptă contra fascismului.

Evenimentul a început astăzi în jurul orei 11.00 la monumentul din centrul comunei, aflat în parc. Aici a fost depusă o coroană de flori, elevii au intonat cântece de luptă apoi primarul Costel Iosub cât și viceprimarul Gheorghe Lazăr au vorbit celor prezenți despre importanța evenimentului și au mulțumit celor care au răspuns invitației de a participa la activitate.

Au fost pregătite pentru aceștia prăjituri, cornuri, sucuri iar la final au gustat fiecare din bunătăți. Unii elevi au profitat de moment, cei din clasa a VIII-a invitând autoritățile locale să ia parte la petrecerea de la final de an școlar gimnazial. Mai apoi copii s-au deplasat la fiecare monument de pe raza comunei pentru a aduce un omagiu. Mai multe puteți urmări în video știrea de mai jos:

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...