Acasă » CULTURAL » „Vine, vine, primăvara! Atelier de creație mărțișoare la Mogoșești-Siret”
pmp

„Vine, vine, primăvara! Atelier de creație mărțișoare la Mogoșești-Siret”

Prilej de bucurie pentru copiii comunei Mogoșești-Siret. Sosirea primăverii este un moment magic al anului, care aduce în sufletele tuturor speranță și bucurie. Este o perioadă a reînnoirii și a începuturilor proaspete, iar tradițiile locale contribuie la păstrarea și celebrarea acestui sentiment special.

Primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnariu vă invită joi, 22 februarie, începând cu ora 10.00 la Căminul Cultural pentru a marca sosirea sezonului florilor printr-o activitate deosebit de creativă: Atelierul de Creație Mărțișoare.

Îndrumați de bibliotecara Ema Drăgan și directorul Liviu Atodiresei, participanţii vor avea oportunitatea unică de a învăța cum să creeze mărțișoare unice și frumoase. Aceste simboluri ale primăverii vor fi craftuite manual în diferite forme și culori vibrante care să captureze esența revitalizantă a acestei perioade.

Primarul consideră că acest atelier nu este doar o activitate distractivă ci şi educativă. Va stimula imaginaţia tânărului participant şi va dezvolta dexteritate manuală prin tehnici variate pe care le vor explora.

Astfel, joi, 22 februarie, începând cu ora 10.00, la Căminul Cultural sunt așteptați cei mici să descopere arta creației.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...