Acasă » REGIONAL » Harlau » Vitezoman din Harlau prins pe radarele politistilor cu o viteza naucitoare

Vitezoman din Harlau prins pe radarele politistilor cu o viteza naucitoare

Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au acţionat, pe drumurile naţionale şi pe DE 583, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, punând în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic. Astfel, s-a acţionat pe DN 28 (E583) Iaşi – Podu Iloaiei – Budăi – Sârca – Bălţaţi şi DN 24 Păun – Poieni – Schitu Duca. Poliţiştii rutieri au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 31 pentru viteză, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere.

Un bărbat, de 34 ani, din oraşul Hârlău, care conducea un autoturism pe DN 28 dinspre Tg. Frumos spre Iaşi, în afara localităţii Podu Iloaiei într-o zonă unde viteza maximă admisă este de 100 km/h, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 186 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform  O.U.G. nr. 195/2002, iar permisul deconducere i-a fost reţinut în vederea suspendării.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Incertitudini privind Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 de la Pașcani. Decizia stă pe umerii oamenilor de afaceri

Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 din Pașcani nu se știe exact dacă ...