Acasă » REGIONAL » Iasi » Vitezomani amendati de politisti in urma unui control in trafic
pmp

Vitezomani amendati de politisti in urma unui control in trafic

In cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au continuat seria acţiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de  nerespectarea de către şoferil regimului legal de viteză.

Au fost aplicate 153 de sancțiuni contravenționale, dintre care 86 pentru nerespectarea regimului legal de viteză (>10-20 km/h= 26, >21-30 km/h= 38, >31-40 km/h= 13, >41-50 km/h= 8, >50 km/h= 1),  1 pentru lipsa poliței de asigurare obligatorii, iar 66 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 5 certificate de înmatriculare și 5 permise de conducere, dintre care 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, a fost constată o infracțiune la regimul rutier. Spre exemplu, un bărbat de 46 de ani, din Italia, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.160 de lei, întrucât a condus un autoturism pe DE 583, pe raza orașului Podu Iloaiei, cu viteza de 86 km/h, pe un sector de drum limitat la 50km/h. De asemenea, acesta nu folosea luminile de întâlnire pe timpul deplasării cu autoturismul.

Totodata, un sofer de 65 de ani, din Germania, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.160 de lei întrucât a condus un pe DE 583, pe raza orașului Podu Iloaiei, cu viteza de 93 km/h, pe sector de drum limitat la 50km/h.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...