Acasă » REGIONAL » Harlau » Vrei o cariera de ofiter de politie? Grabeste-te si inscrie-te cat mai repede

Vrei o cariera de ofiter de politie? Grabeste-te si inscrie-te cat mai repede

Cei care vor să urmeze o carieră de ofițer de poliție mai doar două săptămâni pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se înscrie la școlile de poliție, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c.. 

Până la data de 26 mai 2017, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la structurile teritoriale de resurse umane din cadrulinspectoratelor de poliţie judeţene, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în funcție de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

Pentru admiterea la școlile de poliție, candidaţii pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c., tot la unitățile teritoriale de poliție. Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre locurile de la următoarele unităţi de învăţământ ale M.A.I.:

1. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti

2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina

3. Şcoala de Agenţi de  poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca

 Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la serviciul de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi sau de pe pagina de internet a I.P.J. Iaşi:www.ispolitiaromana.ro/carieră/admitere.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Incertitudini privind Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 de la Pașcani. Decizia stă pe umerii oamenilor de afaceri

Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 din Pașcani nu se știe exact dacă ...