STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Vrei o cariera in POLITIE? Acum ai o noua sansa. 770 de posturi sunt scoase la concurs
pmp

Vrei o cariera in POLITIE? Acum ai o noua sansa. 770 de posturi sunt scoase la concurs

 

În această perioadă, Poliţia Română scoate  la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

 

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

 

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

 

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.

 

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană.

 

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

 

Pentruposturile din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi:

https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Astfel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi organizează concursuri, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 6 posturide ofiţer de poliţie(dintrecare 1 la Structura de Securitate, 1 la Serviciul Logistic, 2 la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, 1 la Serviciul Criminalistic şi 1 la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice), 6posturi de agent de poliţie (dintre care 2 la Serviciul Financiar, 2 laServiciul Logistic şi 2 la Serviciul Comunicaţii şi Informatică) şi 3 posturi de personal contractual.

 

De asemenea este organizat concurs şi pentru ocuparea, prin reîncadrare a unui post de ofiţer de poliţie.

 

Data limită pentru înscriere pentru posturile de ofiţer şi agent de poliţie este 19 ianuarie a.c., iar pentru posturilede personal contractual este 26 ianuarie a.c.

 

Detaliiprivind condiţiile de participare, tematica şi bibliografia sunt afişate la avizierul unităţii precum şi pe pagina de internet a I.P.J. Iaşi:https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...