Acasă » LIFESTYLE » Vedete » What’s Up și soția lui s-au despărțit: „S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani”

What’s Up și soția lui s-au despărțit: „S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani”

Pentru What’s Up și Simina, povestea de dragoste de mai bine de nouă ani nu a avut un final fericit. Se pare că cei doi au hotărât ca după atâția ani, încheierea relației este cel mai potrivit lucru pentru amândoi. Deși părea că cei doi sunt de nedespărțit, iar iubirea dintre cei doi avea să fie refugiul ambilor parteneri în timpul neînțelegeri, nici acest lucru nu i-a mai putut ține împreună.

Celebrul artist care interpretează hitul muzical «Taxi» și soția sa au ajuns să-și spună «adio» și nu pare ca acest lucru să se schimbe. El nu doar că s-a retras puțin din lumea mondenă, lansând piese fără a se prezenta la emisiuni tv, acum a ajuns să-și șteargă toate pozele de pe Instagram, astfel că, putem să credem că el are nevoie de un nou început, care, din păcate, ar fi fără Simina.

What’s Up și soția lui s-au despărțit

What’s Up a publicat o imagine pe rețelele de socializare alături de soția lui, chiar din ziua nunții, însă deasupra fotografiei emoționante, el a imprimat un mesaj sfățietor care privește situația tristă în care se află căsnicia celor doi, mai precis faptul că «s-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani», așa cum a scris artistul.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris What’s Up pe pagina lui de Facebook.

What’s Up, piesă emoționant despre Simina cu videoclip de la nuntă

În urmă cu doar 11 luni, What’s Up îi dedica o piesă Siminei care a emoționat o țară întreagă. Iar pentru clipul melodiei, artistul a ales să utilizeze chiar cadre filmate la nunta celor doi, fapt care ne-a  demonstrat la momentul respectiv că dragostea dintre cei doi va fi «eternă», însă, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat pentru ei, iar astăzi, ei s-au despărțit oficial.

Ce declarație de dragoste frumoasă îi făcea What’s Up soției în urmă cu doar câteva luni

What’s Up și Simina s-au despărțit, însă multe întrebări par fără răspuns, dar chiar și asaș, pentru una dintre ele cu siguranță îl cunoaștem: What’s Up a iubit-o mult pe Simina. Drept dovadă pot demonstra toate fotografiile pe care cei doi le-au împărtășit fanilor, dar și mesajele frumoase pe care le-au scris în mediul online. Unul dintre textele emoționante scris de What’s Up pe rețelele de socializare ne-au atras atenția, artistul declara că nu ar fi putut trăi fără femeia cu care își jurase credință și dragoste pentru totdeauna.

„Ce m-aș face fără tine? Îți mulțumesc din suflet pentru fiecare secundă în care alegi să te gândești la mine, la ce visez, la ce aberez, tu faci mereu ca totul să facă sens. Te iubesc și îți mulțumesc!”, a scris el în luna februarie.

Sursa click.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Episod șocant între Johnny Depp și Amber Heard, dezvăluit în fața judecătorilor!

Războiul dintre starul hollywoodian Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard, atinge noi culmi ...