Acasă » REGIONAL » Moldova » Zeci de mașini trase pe dreapta în Târgu Frumos. Amenzi de peste 20.000 lei

Zeci de mașini trase pe dreapta în Târgu Frumos. Amenzi de peste 20.000 lei

Poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală au acţionat ieri pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere generate de viteza excesivă, consumul de alcool la volan, depăşiri neregulamentare s.a.. Au fost controlate 53 de autovehicule şi legitimate 58 de persoane. Au fost efectuate 25 de testări alcoolscopice.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere şi aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru defecţiuni la sistemul de iluminare, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale pentre nerespectarea prevedrilor Legii nr. 55/2020. Valoarea sancţiunilor aplicate  este de 20.635 lei. Spre exemplu, un tânăr, de 19 ani, a condus un auto, pe DE 583, pe raza localităţii Războieni cu viteza de 103 km/h pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 50 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 1.305 lei şi cu reţinerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dragobete, 24 februarie – Astăzi se sărbătorește ziua îndrăgostiților în varianta românească

Astăzi se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în varianta ei românească. Sărbătoarea e cunoscută sub denumirea de ...